News:

Mikäli foorumi ei jostain syystä vastaa, paras paikka löytää ajantasaista tietoa on Facebookin Hommasivu,
https://www.facebook.com/Hommaforum/
Sivun lukeminen on mahdollista myös ilman FB-tiliä.

Main Menu

Ravintolat keksivät keinon, millä asiakkaat voivat tuoda omia juomia ravintolaan

Started by B52, 01.11.2014, 16:47:47

Previous topic - Next topic

B52

http://www.talouselama.fi/uutiset/ts+ravintolat+keksivat+keinon+milla+asiakkaat+voivat+tuoda+omia+juomiaan+ravintolaan+jaamatta+kiinni/a2274342

Monet ravintolat jättävät nykyisin anniskeluluvan kokonaan hakematta, kirjoittaa Turun Sanomat.

Palvelualojen ammattiliiton puheenjohtaja Ann Selin sanoo lehdessä, että jopa sadat ravintolat ovat alkaneet kiertää lakia jättämällä anniskeluluvan kokonaan hakematta.

Näin Asiakkaat voivat juoda ravintolassa omiaan juomiaan, eivätkä tarkastajat voi puuttua asiaan.

"Nykyisen alkoholilain mukaan anniskeluviranomaiset voivat valvoa vain ravintoloita, jotka ovat hakeneet anniskeluluvan. Osa ravintoloista on päättänyt olla hakematta anniskelulupaa ja sallii omien juomien tuonnin ravintolaan", paljastaa Selin lehdessä.

"Jättämällä luvat hakematta ravintola voi käytännössä välttää tarkastukset. Laittomasti toimivien ravintoloiden valvonta kuuluu poliisille, jolla ei tällä hetkellä ole valvontaan resursseja. Kukaan ei siis valvo lain noudattamista tehokkaasti", Selin sanoo TS:n mukaan.



Nerokasta.
On kumma miten vähän saa aikaan, jos vain lakkaa yrittämästä. Paula 8v.

Micke90

Quote from: Talouselämä on 01.11.2014, 16:47:47
Näin Asiakkaat voivat juoda ravintolassa omiaan juomiaan, eivätkä tarkastajat voi puuttua asiaan.

Tämähän on skandaali! Nyt lisää valtuuksia kaiken maailman sääntösakareille ja pilkunnussijoille!  >:(

Tabula Rasa

Nerokasta, vielä sopiva juomaparkki johon voi omat juomansa jättää maksua vastaaan niin liikeidea on valmis. Eikun yökerhoa perustamaan.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

VH

Temppu taitaa toimia vain ruokaravintoloissa, jotainhan on myytävä ravintolan ylläpitämiseksi. Tai sitten pitää olla melkoinen hinta pääsylipulla.
"Paras tapa päästä eroon laittomasta maahanmuutosta on toki luoda riittävä määrä väyliä lailliselle maahantulolle."
Anni Sinnetännemäki

Eino P. Keravalta

Eikös USA:ssa ole näitä B.Y.O.B.-paikkoja, eli 'bring your own beer'..
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

JT

Quote from: Eino P. Keravalta on 01.11.2014, 17:32:16
Eikös USA:ssa ole näitä B.Y.O.B.-paikkoja, eli 'bring your own beer'..

Jep. Omat ruokajuomat voi viedä. Ihan toimiva systeemi.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

Tabula Rasa

Njooh, toisaalta jos tarvitaan ainoastaan tila, lipunmyyjä/viinaparkkihenkilö. Pokejakaan ei taida vaatia sellainen tila jossa ei anniskella. Äänentoisto/ohjelma kuntoon niin eikun menoksi.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Sour-One

Silloin voi sanoa olevansa köyhä, jos ravintolaan pitää mennä omien juomien kanssa.

Emo

Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:01:34
Silloin voi sanoa olevansa köyhä, jos ravintolaan pitää mennä omien juomien kanssa.

Ravintoloissa on köyhät valikoimat, jolloin myös pitää mennä ravintolaan omien juomien kanssa. Esimerkiksi olutvalikoimat ovat maamme juottoloissa onnettomat. Oluthuoneilta löytyy sentään jotain, muualta ei mitään. Ei siksi että itse joisin, mutta isot pojat ovat kertoneet.

Jos tarjolla on kallista, huonoa ja vähän, niin ilimammuuta kannattaa ottaa omat juomat mukaan.

Sour-One

Quote from: Emo on 01.11.2014, 18:07:12
Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:01:34
Silloin voi sanoa olevansa köyhä, jos ravintolaan pitää mennä omien juomien kanssa.

Ravintoloissa on köyhät valikoimat, jolloin myös pitää mennä ravintolaan omien juomien kanssa. Esimerkiksi olutvalikoimat ovat maamme juottoloissa onnettomat. Oluthuoneilta löytyy sentään jotain, muualta ei mitään. Ei siksi että itse joisin, mutta isot pojat ovat kertoneet.

Jos tarjolla on kallista, huonoa ja vähän, niin ilimammuuta kannattaa ottaa omat juomat mukaan.

Teetkö itse tollasta?

Kyllä on luuseritouhua.

Emo

Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:14:01
Quote from: Emo on 01.11.2014, 18:07:12
Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:01:34
Silloin voi sanoa olevansa köyhä, jos ravintolaan pitää mennä omien juomien kanssa.

Ravintoloissa on köyhät valikoimat, jolloin myös pitää mennä ravintolaan omien juomien kanssa. Esimerkiksi olutvalikoimat ovat maamme juottoloissa onnettomat. Oluthuoneilta löytyy sentään jotain, muualta ei mitään. Ei siksi että itse joisin, mutta isot pojat ovat kertoneet.

Jos tarjolla on kallista, huonoa ja vähän, niin ilimammuuta kannattaa ottaa omat juomat mukaan.

Teetkö itse tollasta?

Kyllä on luuseritouhua.

Varmasti tekisin jos joisin. Minä vähät siitä onko luuseria vaiko ei, mutta kuraa en joisi. Jos juottoloihin silti pakko olisi mennä, niin oman minibollingerin kaivaisin taskustani.

vainukoira

Hassua että tälläinen uutinen tuli nyt. Juuri eilen mietin, miten hyvä idea olisi ravintola tai mikä tahansa luukku, jonne kansa voisi roudata itse juomiaan juuri niin kuin itse tahtoo.

Riittää kun ottaa vain sisäänpääsymaksun ja/tai velvoittaa käyttämään tietyn summan rahaa muihin juomiin, ruokiin ja palveluihin suhteessa ravintolassa vietettyyn aikaan. Lisäksi asiakkaat voisivat kaupata/vaihtaa viinaa toisilleen. Siinä oliskin härdelliä. Voi samalla toimia itse meklarina ja vetää välistä.

Eikä tämän siis tarvitse edes olla mikään ravintola. Riittää, kun on jokin hyvin kestävä betonipintainen tila jossa on lämmitys ja valaistus. Sinne on mukava kerääntyä samanhenkisten kanssa tinttaamaan kaljaa. Ei tarvita välttämättä edes kalusteita, porukkahan tuo lopulta ne tulleessaan. Ja jossain vaiheessa iltaa koti-ikävän yllättäessä ne saattavat unohtua paikan päälle seuraavien asiakkaiden iloksi, kuten kaljakellunnassa. Tuollaisessa paikassa voi tunnelma nousta niin kattoon, ettei tarvitse edes karaokelaitteistoa, se on suoraa huutoa muutenkin.

Ja kun tarjoilua ei ole, ei tarvita henkilökuntaakaan. Portsarina toimii sisäänpäin pyöröovi joka liikahtaa euroilla, tekstareilla ja bitcoineilla. Ulos pääsee ilmaiseksi toisesta samanlaisesta tai useammasta. Tilan valvonnan voi hoitaa etänä nettikameralla ja kännykällä. Ja jos haluaa välttämättä viihdyttää kansaa jollain ohjelmanumerolla, niin senkin voi yrittäjä toteuttaa tuolla samalla nykyaikaisella interaktiivisella periaatteella mukavasti ja turvallisesti omalta kotisohvalta, hyödyntämällä panssarilasin taakse sijoitettua tauluteeveetä ja kameraa. Asiakkailla voi esimerkiksi peluuttaa bingolla tällä tavoin. Vain mielikuvitus on rajana. Siinä lasissa kyllä pitää olla pissapoika ja pyyhin. Jotain rajaa sentään pihistelyynkin.

Ja kun ei ole ravintola, niin ei tarvitse vessaakaan. Kuskoot nurkkiin.

Eikä tämän palvelun tarvitse rajoittua rasistisesti vain pottunokille. Rikkauksille on tarjolle kulttuurisensitiivisesti oma versio, jonne saa tuoda viinan sijaan oma khatit ja tietysti koraanin.

Luotsi

Taitaa olla hiukan harhaanjohtava otsikko. Jos en ole aivan väärin ymmärtänyt, tuo on yleistä ns tilausravintoloissa. Eli tila vuokrataan tietyksi ajaksi, ruuat toimitetaan ja asiakkaat hoitelevat omat juomansa. Eräällä tutullani on tällainen palvelu catering-firmansa ohessa. Ihan hyvin toimiva & suht' kysytty järjestely.
En ole kuullut Suomessa ravintolasta, jonne toivotettaisiin tervetulleeksi omien alkoholijuomien kanssa noin vain suoraan kadulta.
*** Kommunismi toimii mainiosti - muurahaisilla ***

siviilitarkkailija

Ja sitten väistämätön ja ravintolaelämään kuuluva pakollinen osuus väkivallasta. Väkivallasta joka ennenpitkää osuu ravintoloitsijan kuin ravintoloitsijaan kohdalle. Oli tilaus tai omatoimitarjoilua.

Tilausravintolan luvaton alkoholipyöritys onnistuu tasan niin kauan kun poliisin virkamies ei piipahda sisään. Silloin ei auta itku markkinoilla. Mikä siis auttaa? Vastaus on se että EI väkivallan kohdatessa kutsu poliisia paikalle. Koska jos kutsuu, niin silloin on heti kiinni kuin täi tervassa eikä nuo selittelyt auta. Helsingissä voi pyörittää ja on pyöritetty vuosikymmeniä ns pimeitä anniskeluravintoloita, mutta toiminnan onnistumisen edellytys on se että ne eivät aiheuta poliisille päänvaivaa. Ja päänvaivaa niistä tulee kun humalaiset tappelevat.

Pitää muistaa että jos humalainen asiakas A solvaa asiakasta B, joka tästä raivostuneena ottaa tuopin ja lyö sillä asiakkaan A, pään auki, niin arvatkaa kenet poliisi tulee ja pidättää? Ovelimmat lienee jo arvanneet että tietysti ravitsemusliikkeen omistajan tai jonkun joka näyttää riittävästi omistajan edustajalta. Onhan aivan selvää että yksikään ravitsemusliiketoiminnan harjoittaja ei tietoisesti halua avata ravintolaansa vain siksi että A ja B pääsevät tappelemaan, mutta johtuen lainsäädännöstä, demlasta ja korkeimmasta oikeudesta, humalaiset A ja B ovat nopeammin vapaana kuin tilausravintolan pyörittäjä joka saa paitsi sakot myös mojovan veromätkyn. Ja saattaapa vielä maijaan kuskattaessa kiljua oudolla kielellä että "Olen väälä henkilö, minä en ole tehnyt mitään!". Mihin konstaapeli lystikkäästi tokaisee että: "Aivan ja siksi sinulle tuli nyt lähtö!"
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

VH

Alkuperäisestä Turun Sanomien uutisesta
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/694433/PAM+Sadat+firmat+kiertavat+alkoholilakia++tarkastajat+voimattomia

Quote...
Osa ravintoloista on päättänyt olla hakematta anniskelulupaa ja sallii omien juomien tuonnin ravintolaan, paheksuu PAM:in puheenjohtaja Ann Selin.

– Jättämällä luvat hakematta ravintola voi käytännössä välttää tarkastukset. Laittomasti toimivien ravintoloiden valvonta kuuluu poliisille, jolla ei tällä hetkellä ole valvontaan resursseja. Kukaan ei siis valvo lain noudattamista tehokkaasti, Selin väittää.
...
Selinin mukaan maahan on porsaanreiän vuoksi syntynyt satoja laittomasti alkoholia anniskelevia yrityksiä.
...
Selin viittaa harmaan talouden selvitysyksikön raporttiin, jonka mukaan anniskeluluvallisista yrityksistä matalakatteisten määrä on kasvanut 10 prosentin vuosivauhtia. Yhä useammassa palkkojen osuus liikevaihdosta jää alle viidenneksen.

– Havainnot voivat ennakoida ohimyynnin lisääntymistä ja harmaata taloutta.

Ensin puhutaan omien juomien sallimisesta, mutta heti perään laittomasta anniskelusta.

Siis maassamme on satoja ravintoloita, joissa myydään viinaa ilman voimassaolevaa lupaa!!!
Jotenkin rohkenen epäillä tätä...

Ja kuinkahan palkkojen osuuden jääminen alle viidennekseen liikevaihdosta ennakoi ohimyynnin lisääntymistä?
Nähdäkseni se kertoo mahdollisesta palkkojen pimeänä maksamisesta.
Ja ohimyynti käsittääkseni on myyntiä jota ei lyödä kassaan. Se ei ole millään tavalla sidoksissa siihen, onko lupia myyntiin vai ei.
"Paras tapa päästä eroon laittomasta maahanmuutosta on toki luoda riittävä määrä väyliä lailliselle maahantulolle."
Anni Sinnetännemäki

Alkuasukas

Kävin joskus ulkosilla mailla ravintelissa, illan isännällä oli oma pullo. Ravinteli laskutti noin 2€ muodollisen avausmaksun. Toimiva systeemi. Monen ravintolan viinivalikoima on ihan paska. Ja viinit 2X Alkon hinnoilla.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

P

Quote from: Alkuasukas on 01.11.2014, 19:54:58
Kävin joskus ulkosilla mailla ravintelissa, illan isännällä oli oma pullo. Ravinteli laskutti noin 2€ muodollisen avausmaksun. Toimiva systeemi. Monen ravintolan viinivalikoima on ihan paska. Ja viinit 2X Alkon hinnoilla.

UK:ssa normijuttu poiketa off licencessä ennen ravintolaa, joka moisen sallii. Oma puteli mukaan ja raflaan. Osa peri korkkausmaksun ja osa ei.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

Tässä viimekuussa tuolla iloisessa itänaapurissa poikkesin Pjäteroskaan, paikalliseen kivijalkakauppaketjun geneeriseen perusliikkeeseen. Kassajonossa huomasin edessä olleen keski-ikäisen pariskunnan keränneen koreihinsa vodkaa. Laskin itsekseni, että ostivat 50 pulloa.  Kyselin autossa odottaneelta tutultani hypättyäni ratin taakse, mahdollista syytä suurostokseen. Paikallinen totesi, että ovat järjestämässä häitä, jotain vuosipäivää tai muuta vastaavaa juhlaa. On kuulemma aika normaalia ja iso osa ravintoloista hyväksyy omien viinojen tarjoilun yksityistilaisuuksissa.

Ilmeisesti sama lie mahdollista Suomessa, kun valitsee juhliensapitopaikaksi ravintolan, jossa ei ole anniskeluoikeuksia. Kun kyse on vielä yksityistilaisuudesta omia viinoja saa tarjoilla. Oikeastaan kannattaisi perustaa suljettu klubi, joka perii jäseniltään avausmaksun/pulloparkkimaksun ja jonkin muun pikkumaksun. Klubiin olisi mahdollista liittyä pika-anomuksella, jonka voisi tehdä ovella ja maksaa jäsenyys.

Silloin ei tarvitsisi välittää anniskeluajoista, eikä alkoholitarkastajilla olisi mitään asiaa ko. paikkaan.

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

MW

Quote from: P on 01.11.2014, 20:20:51
***
Klubiin olisi mahdollista liittyä pika-anomuksella, jonka voisi tehdä ovella ja maksaa jäsenyys.

Silloin ei tarvitsisi välittää anniskeluajoista, eikä alkoholitarkastajilla olisi mitään asiaa ko. paikkaan.

Puhumattakaan rassismista narikassa, ja muista epäselvyyksistä. Jos vielä kävisin, se olisi tuollainen paikka. "Exclusive" on kai vielä sallittujen sanojen listalla?

Sour-One

Quote from: Emo on 01.11.2014, 18:16:21
Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:14:01
Quote from: Emo on 01.11.2014, 18:07:12
Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 18:01:34
Silloin voi sanoa olevansa köyhä, jos ravintolaan pitää mennä omien juomien kanssa.

Ravintoloissa on köyhät valikoimat, jolloin myös pitää mennä ravintolaan omien juomien kanssa. Esimerkiksi olutvalikoimat ovat maamme juottoloissa onnettomat. Oluthuoneilta löytyy sentään jotain, muualta ei mitään. Ei siksi että itse joisin, mutta isot pojat ovat kertoneet.

Jos tarjolla on kallista, huonoa ja vähän, niin ilimammuuta kannattaa ottaa omat juomat mukaan.

Teetkö itse tollasta?

Kyllä on luuseritouhua.

Varmasti tekisin jos joisin. Minä vähät siitä onko luuseria vaiko ei, mutta kuraa en joisi. Jos juottoloihin silti pakko olisi mennä, niin oman minibollingerin kaivaisin taskustani.

Mitäpä tuohon enempää lisäämään; persaukinen tuo oman minibollingerin ravintölaan. Siis JOS joisi. JOS olisi varaa.

Sour-One

Quote from: Alkuasukas on 01.11.2014, 19:54:58
Kävin joskus ulkosilla mailla ravintelissa, illan isännällä oli oma pullo. Ravinteli laskutti noin 2€ muodollisen avausmaksun. Toimiva systeemi. Monen ravintolan viinivalikoima on ihan paska. Ja viinit 2X Alkon hinnoilla.

Siis veloittiko ravintola pullosta viinä 2 kertaa Alkon hinta?!? Onpa melkoista ryöstöä ravintolassa!

Sour-One

Quote from: P on 01.11.2014, 20:20:51
Tässä viimekuussa tuolla iloisessa itänaapurissa poikkesin Pjäteroskaan, paikalliseen kivijalkakauppaketjun geneeriseen perusliikkeeseen. Kassajonossa huomasin edessä olleen keski-ikäisen pariskunnan keränneen koreihinsa vodkaa. Laskin itsekseni, että ostivat 50 pulloa.  Kyselin autossa odottaneelta tutultani hypättyäni ratin taakse, mahdollista syytä suurostokseen. Paikallinen totesi, että ovat järjestämässä häitä, jotain vuosipäivää tai muuta vastaavaa juhlaa. On kuulemma aika normaalia ja iso osa ravintoloista hyväksyy omien viinojen tarjoilun yksityistilaisuuksissa.

Ilmeisesti sama lie mahdollista Suomessa, kun valitsee juhliensapitopaikaksi ravintolan, jossa ei ole anniskeluoikeuksia. Kun kyse on vielä yksityistilaisuudesta omia viinoja saa tarjoilla. Oikeastaan kannattaisi perustaa suljettu klubi, joka perii jäseniltään avausmaksun/pulloparkkimaksun ja jonkin muun pikkumaksun. Klubiin olisi mahdollista liittyä pika-anomuksella, jonka voisi tehdä ovella ja maksaa jäsenyys.

Silloin ei tarvitsisi välittää anniskeluajoista, eikä alkoholitarkastajilla olisi mitään asiaa ko. paikkaan.

Jaa niin, että asiakkaat tulisivat jonnekin ryyppäämään OMIA viinojaan ja vielä maksaisivat siitä. Ja ravintola ihan tienaisi sillä, että perisivät jäseniltään avausmaksun/pulloparkkimaksun ja jonkin muun pikkumaksun.  ;D Ja sitten heräsit?

P

Quote from: MW on 01.11.2014, 21:02:45
Quote from: P on 01.11.2014, 20:20:51
***
Klubiin olisi mahdollista liittyä pika-anomuksella, jonka voisi tehdä ovella ja maksaa jäsenyys.

Silloin ei tarvitsisi välittää anniskeluajoista, eikä alkoholitarkastajilla olisi mitään asiaa ko. paikkaan.

Puhumattakaan rassismista narikassa, ja muista epäselvyyksistä. Jos vielä kävisin, se olisi tuollainen paikka. "Exclusive" on kai vielä sallittujen sanojen listalla?

Tuohan on kuin III:sta Valtakunnasta tai Etelävaltioista 60-luvulta?  Ei kai klubi saa valita jäseniään?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 21:59:18
Quote from: P on 01.11.2014, 20:20:51
Tässä viimekuussa tuolla iloisessa itänaapurissa poikkesin Pjäteroskaan, paikalliseen kivijalkakauppaketjun geneeriseen perusliikkeeseen. Kassajonossa huomasin edessä olleen keski-ikäisen pariskunnan keränneen koreihinsa vodkaa. Laskin itsekseni, että ostivat 50 pulloa.  Kyselin autossa odottaneelta tutultani hypättyäni ratin taakse, mahdollista syytä suurostokseen. Paikallinen totesi, että ovat järjestämässä häitä, jotain vuosipäivää tai muuta vastaavaa juhlaa. On kuulemma aika normaalia ja iso osa ravintoloista hyväksyy omien viinojen tarjoilun yksityistilaisuuksissa.

Ilmeisesti sama lie mahdollista Suomessa, kun valitsee juhliensapitopaikaksi ravintolan, jossa ei ole anniskeluoikeuksia. Kun kyse on vielä yksityistilaisuudesta omia viinoja saa tarjoilla. Oikeastaan kannattaisi perustaa suljettu klubi, joka perii jäseniltään avausmaksun/pulloparkkimaksun ja jonkin muun pikkumaksun. Klubiin olisi mahdollista liittyä pika-anomuksella, jonka voisi tehdä ovella ja maksaa jäsenyys.

Silloin ei tarvitsisi välittää anniskeluajoista, eikä alkoholitarkastajilla olisi mitään asiaa ko. paikkaan.

Jaa niin, että asiakkaat tulisivat jonnekin ryyppäämään OMIA viinojaan ja vielä maksaisivat siitä. Ja ravintola ihan tienaisi sillä, että perisivät jäseniltään avausmaksun/pulloparkkimaksun ja jonkin muun pikkumaksun.  ;D Ja sitten heräsit?

En unessani valistunut miljonääri ihan järjestelmälle vinoillessaan sponssasi koko raflan. ;)
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Emo

Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 21:52:34

Mitäpä tuohon enempää lisäämään; persaukinen tuo oman minibollingerin ravintölaan. Siis JOS joisi. JOS olisi varaa.

Tässä maassa kukaan ei jätä juomatta siitä syystä, että hänellä ei ole varaa juoda tai varaa sauhuttaa rahaa tupakansavuna ilmaan. Ne kaikkein varmimmin juovat ja tupakoivat keillä ei olisi varaa juoda ja tupakoida. He vaikka jättävät syömättä, jotta saavat juoda. Sinä et todellakaan näköjään tiedä elämästä mitään. Oletko niin nuori? Vaiko niin tyhmä?
En kovin usein juo, koska minulla ei ole juoppousgeeniä. Mutta silloin kun juon, juon vähän ja senverran hyvää ainetta,  että sinä näköjään halkeat kiukusta ja kateudesta jo nettipalstallakin  ;D
Tosielämässä sinä varmasti iskisit minun bollingerini vihastuksissa kiveen. No ei se mitään, ei ne nyt NIIN kalliita ole litrahinnaltaan etteikö niitä muutaman pullon voisi kiveenkin iskeä.

Sour-One

Quote from: Emo on 01.11.2014, 22:09:04
Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 21:52:34

Mitäpä tuohon enempää lisäämään; persaukinen tuo oman minibollingerin ravintölaan. Siis JOS joisi. JOS olisi varaa.

Tässä maassa kukaan ei jätä juomatta siitä syystä, että hänellä ei ole varaa juoda tai varaa sauhuttaa rahaa tupakansavuna ilmaan. Ne kaikkein varmimmin juovat ja tupakoivat keillä ei olisi varaa juoda ja tupakoida. He vaikka jättävät syömättä, jotta saavat juoda. Sinä et todellakaan näköjään tiedä elämästä mitään. Oletko niin nuori? Vaiko niin tyhmä?
En kovin usein juo, koska minulla ei ole juoppousgeeniä. Mutta silloin kun juon, juon vähän ja senverran hyvää ainetta,  että sinä näköjään halkeat kiukusta ja kateudesta jo nettipalstallakin  ;D
Tosielämässä sinä varmasti iskisit minun bollingerini vihastuksissa kiveen. No ei se mitään, ei ne nyt NIIN kalliita ole litrahinnaltaan etteikö niitä muutaman pullon voisi kiveenkin iskeä.

Nythän emolta rykäs täyslaidallisen. Eihän tuohon uskalla sanoa enää mitään. Ei varmaankaan juoppousgeeniä, mutta jos jois, veis omat minibollingerit ravinteliin  ;D

mannym

Sour-Onella on kummallinen ravintolasnobismi meneillään. Kyl meidän nyt täytyy kaikkien mennä ravintolaan, juoda mitä tarjotaan ja hymyillen maksaa lasku. Muuten olemme persaukisia, luusereita ja mitä näitä nyt oli. Ravintolakonsepti on nyt täydellinen, sitä ei sovi mennä muuttamaan. Muuten Sour-One järkyttyy ja sit on kaikki vituillaan.

Mitä enemmän vapauksia ja vähemmän rajoituksia, varsinkin asioissa jotka ei oikeasti aiheuta haittaa. On pelkästään hyvä asia.
"I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned."

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

"Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free."

Sour-One

Quote from: mannym on 01.11.2014, 22:23:15
Sour-Onella on kummallinen ravintolasnobismi meneillään. Kyl meidän nyt täytyy kaikkien mennä ravintolaan, juoda mitä tarjotaan ja hymyillen maksaa lasku. Muuten olemme persaukisia, luusereita ja mitä näitä nyt oli. Ravintolakonsepti on nyt täydellinen, sitä ei sovi mennä muuttamaan. Muuten Sour-One järkyttyy ja sit on kaikki vituillaan.

Mitä enemmän vapauksia ja vähemmän rajoituksia, varsinkin asioissa jotka ei oikeasti aiheuta haittaa. On pelkästään hyvä asia.

Köyhät kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, ylös kyykkyyn...  ;D

Emo

Quote from: Sour-One on 01.11.2014, 22:14:57

Nythän emolta rykäs täyslaidallisen. Eihän tuohon uskalla sanoa enää mitään. Ei varmaankaan juoppousgeeniä, mutta jos jois, veis omat minibollingerit ravinteliin  ;D

Miksi en veisi jos kerta tykkään bollingerista (toki heidsieckikin kelpaa) eli jos haluan juoda alkoholia niin miksi en veisi sitä mitä sentään saan juoduksi vaan veisin vaikka kossua, porvoonlankkua , lapinkultaa taikka samalla vaivalla vaikka Ipeca  oksetussiirappia niin lentää yrjö nopeammin ja varmemmin?

Yritäpä tilata ravintolasta jotain parempaa shampanjamerkkiä niin hyvin pian huomaat miksi ne on vietävä sinne itse.
Kuten hyvin usein kunnon ruokakin pitäisi viedä ravintoloihin itse. En ole ruuanlaittaja, mutta osaan minä sentään potut keittää ja kalan paistaa, toisin kuin useimmat ns. ruokaravintolat.

Tabula Rasa

Njooh, eiköhän ne köyhät keksi jossain vaiheessa omaavan huomattavan ylivoiman ja yksittäinen pomputtaja onkin jännän äärellä.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''