News:

Ihan vaan ystävällisenä vihjeenä väliaikaisia sähköposteja tai muuten keksittyjä osoitteita käyttäville rekisteröityneille, osoitteen pitäisi olla toimiva tai muuten ette saa koskaan tunnustanne auki.

Main Menu

Kepu ja kok. pakolaispolitiikkalla sikatiloja tappamaan

Started by siviilitarkkailija, 15.09.2012, 09:28:49

Previous topic - Next topic

siviilitarkkailija

Suomalaiset maanviljelijät ja sikatilalliset ovat joutuneet poliittisen pakolaispolitiikan tykinruoaksi. Tietämättään monet viljelijät ovat äänestäneet keskustapuoluetta ja kokoomusta minkä seurauksena moni viljelijä on menettänyt ja menettää toimeentulonsa. Kyse on poliittisesta ja etnisestä pakolaisvalinnasta jossa maahan otetaan sianlihaa vihaavia kansanjoukkoja.

Jos ajattelemme suomalaisia ruokatottumuksia ja vertaamme harjotettua pakolaispolitiikkaa, niin voimme havaita selvän sianlihan kulutusmuutoksen. Sianlihan tuottajat ovat saaneet ristikseen suuren joukon ihmisiä jotka vihaavat ja pyrkivät lopettamaan sianlihan tuotannon. Tietämättään ovat vielä äänestelleet poliitikkoja jotka ovat kannustaneet sianlihaa vastustavien maahantuontia. Lopputuloksena on sianlihan arvon romahdus. Sianlihan tuottajat ovat joutuneet itse lahtipenkille koska niin tukkukauppa kuin muuttuneet käyttäjäjoukot ovat syöneet sianlihan kannattavuuden. Tätä ja valtion rehutehtaan ulkoistuksesta syntynyttä rehukustannuspiikkiä ei moni sikatilallinen enää kestänyt.

Sianlihan tuottajat ovat siis harjoitetun maahanmuutto- ja pakolaispolitiikan kärsijäryhmä (?!) koska eivät ole osanneet vaatia edustajapoliitikkojaan tarttumaan sianlihan käyttö- ja suosiomuutosten syihin. Hiljaa hyristen sianlihan tuottajat kuvittelivat voivansa kestää kulutustottumusten muutokset kun edustajansa syyttävät jatkuvasti tukkukauppoja. Ei tukkukauppa voi mitään jos vaikka Helsingissä on kokonaisia alueita missä sianlihan käyttö on romahtanut puoleen parinkymmenenvuoden takaisesta. Ja romahdus jatkuu. Tähän keskustapuolue ei tietenkään puutu vaan huonontaa sianlihan tuottajien asemaa entisestään. Maahan tuodaan aina sianlihaa vihaavia ihmisiä joiden todellinen pakolaisuustarve olisi mitattavissa läskisoosilla ja pöytäkaljalla. Pikkuhiljaa tämä tuhoaa sianlihatuotannon ja yrittäjänsä jotka erehtyivät uskomaan kepupakolaispoliitikon valheita.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Alkuasukas

 ;D sianliha häviää maussa ja sisällössä naudalle ja kanalle, ei ihme että käyttö vähenee. Ja jos en väärin muista niin possunlihasta on ylituotantoa.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

siviilitarkkailija

Sianliha sisältää rasvaa mikä tekee siiitä herkullista ja maittavaa jos sika on ruokittu ja hoidettu oikein. Makuasiasta pitää kiistellä.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Marko M

Turvapaikanhakijat voitaisiin asuttaa tyhjiin sikaloihin.

Veikko

Minä teen kyllä omalta osaltani parhaani sianlihan riittävän kulutuksen suhteen - erityisesti sen rasvaisen. Aamiaispekoni sulaakin juuri niin mukavasti vatsassa.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

siviilitarkkailija

On hirvittävä kepupetollinen menetys että saadakseen 40 - 60 €/kg sianlihaa, sen täytyy olla ulkomailta tuotettua ja nimetty prosciuttoksi tai joksikin hienoksi "eksokieliseksi".

Kepu jäljiltä suomessa ei tuoteta huippusianlihaa...
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Alkuasukas

SuomifarmRikin voisi tehdä prosciuttoa, ei sillä siankärsäjauhelihalla rikastu.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

siviilitarkkailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012092116102205_uu.shtml

Seuraavaksi kepupetolliset nuoret ryhtyvät tappamaan suomalaisia perunatiloja. Nämä ovatkin joutuneet kansan elintarvikemuutoksissa ja riisin sekä pastan suosiossa kasvattamaan tuloaan aivan liikaa. Ensin haukutaan hampurilaiset  (aivan perustellisen tervellistä ja hyvää ruokaa) roskaruokana ja sitten jaetaan sipsipussit (koska kepupetollisessa hengessä itsepetoskin on sallittu kun se on kepun itsensä tekemää).

Ranskalaiset perunat ovat erinomainen ja hauska ruoka kunhan ne tekee itse. Suosittelen öljynlämpimästi jos on lapsia ja liikaa aikaa niin tehkää itse ranskanperunat.

1 kg vanhoja perunoita.
1 l ruokaöljyä (parhaan tuloksen saa kun käyttää kerran paistettua ruokaöljyä)
1 pieni kattila
1 tulenkestävä sammutuspeitto.
1 metallisiivilä
Suolaa

Kattila tulelle. Pestään perunat ja viipaloidaan ja poistetaan pahat kohdat. Huuhdellaan ja kuivataan perunat. Kun rasva on kuuma upotetaan potut nokkinensa rasvaan ja ihastellaan sihinää ja suhinaa. Nostetaan ylös ja ropsastaan. Lasketaan uudestaan rasvaan ja odotetaan kunnes pinta on kauniin ruskea. Nostetaan taas ylös ja kipataan talouspaperilla päälystetylle lautaselle. Päälle ripaus suolaa ja ketsuppia. Nautinto on vaivan mukainen toisin kuin pikaruokalan pakasteperunoita popsiessa.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Kalevi Aronen

Quote from: Alkuasukas on 15.09.2012, 10:06:34
;D sianliha häviää maussa ja sisällössä naudalle ja kanalle, ei ihme että käyttö vähenee. Ja jos en väärin muista niin possunlihasta on ylituotantoa.
Hyvin sanottu ja oikein arvattu, kuinkas muuten. Uutisissa oli hassu juttu, kuulemma euroopassa sikojen rehut ovat jostain syystä kallistuneet, jopa niin paljon, että sikatilat ympäri eurooppaa lopettelevat ja keksivät muuta puuhaa.  Varmaan polttoaineet ovat kallistuneet ja moni muu asia, johtuen ehkä talouden taantumasta.
Eurooppalaiset ovat kuulemma huolestuneet pekonin riittävyydestä. Saas nähdä kuinka paljon ylituotantoa on lähitulevaisuudessa. Pahus vieköö, kun olen pekonin ja sianlihan ystävä.
Om mani padme hum.