News:

Mikäli olet unohtanut salasanasi eikä rekisteröinnissä käytetty sähköposti toimi tai haluat vaihtaa sähköpostisi toimivaksi, ota yhteyttä sähköpostilla tai facebookin kautta.

Main Menu

2009-10-19 AL: Kebab-lihasta löytyi ulosteperäisiä bakteereja

Started by OlliH, 20.10.2009, 23:45:48

Previous topic - Next topic

OlliH

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/159051.shtml

Helsingin kaupungin ympäristökeskus on selvittänyt kaupungin ravintoloissa myytävän kebab-lihan laatua.

Helsingin Sanomien mukaan pääsääntöisesti liha on hyvälaatuista.

Tutkimuksessa otettiin näytteet 32 ravintolan lihasta. Kolmea lukuunottamatta ravintolat käyttivät esikypsennettyä lihaa.

Kypsä liha oli tutkimuksen mukaan pääosin hyvälaatuista. Raaoista kaksi kolmesta todettiin huonolaatuisiksi.

Tutkimuksessa otettiin näytteitä myös kebabia valmistavista laitoksista ja maahantuodusta kebab-lihasta.

Kahdeksasta näytteestä vain kahdessa tulokset olivat hyvät.

Raa'asta maahantuodusta lihasta löytyi ulosteperäisiä bakteereita. Bakteerit pääsevät elintarvikkeisiin useimmiten huonon käsihygienian seurauksena.

Aamulehti

Ari-Lee

"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Ministeri

http://www.sananvapaudenpuolesta.fi

Blogini profeetan pilakuvaoikeudenkäynnistä:

http://oikeusmurhattu.blogspot.com/

Mika.H

Ei niin voi sanoa, avoin shekki. Totta kai ollaan keskusteltu siitä, mitä ne palvelut tulee olla, mutta ei olla annettu mitään hintoja meidän taholtamme siihen, mitä tää pitäisi tai ei saisi maksaa. J.Kuuluvainen, Migri

Ano Nyymi

Quote from: Mika.H on 21.10.2009, 01:21:42
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsingiss%C3%A4+saa+hyv%C3%A4laatuista+kebabia/1135250125016

sama asia, eri toimittaja.



Hesarin toimittaja siis haluaa syöttää meille suomalaisille paskaa, ihan kirjaimellisesti.

Ei se kyllä ainakaan minua yllätä lainkaan..


JT

Tämän takia en syö Key-Bobia, kuten jonkun latinon grillivaunussa NYCin Harlemissa luki.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

kalpea massa

Quote from: OlliH on 20.10.2009, 23:45:48
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/159051.shtml

Helsingin kaupungin ympäristökeskus on selvittänyt kaupungin ravintoloissa myytävän kebab-lihan laatua.
Raa'asta maahantuodusta lihasta löytyi ulosteperäisiä bakteereita. Bakteerit pääsevät elintarvikkeisiin useimmiten huonon käsihygienian seurauksena.

Aamulehti
Olisvatko mussukat valmistaneet kebabin vasemmalla kädellä? ;D
Viekää tuhkatkin munasta.

JEE

Melkein voisin väittää tuntevani pientä mielihyvää, ellen olisi kovasti pahoillani kyseisen tuotteen kannattajien puolesta. Itse en ole "norsunjalkaa" syönyt kun äärimmäisessä nälässä ja vaihtoehtojen puutteessa ja nyt kieltäydyn siitä lopullisesti. En nimittäin halua elimistööni vierasperäisiä "anaali-asukkeja" - toimin näetsen, "ensin hoidetaan omat ja sitten katsotaan jos resursseja jää muuhun (eli ei)"-periaatteella tässäkin tapauksessa!