QuoteTapaus selvisi viranomaisille, kun skånelaisen pitserian asiakas löysi maaliskuun alussa kebablautaseltaan ruuvin ja palasi seuraavana päivänä pitseriaan selvittämään asiaa.
...
"Ruuvi on irronnut pihdeistä, joita käytämme päivittäin salaatinottimena. Lopulta se on irronnut ja pudonnut kebab-astiaan. Ruuvi on musta ja kebab on mustaa, joten sitä ei ollut helppo havaita", kertoo ravintolan omistaja DN:lle.
...
Tämän jälkeen tarkastajat kokivat kuitenkin suuremman yllätyksen, kun paljastui että henkilökunta oli käyttänyt salaatinkastikkeiden sekoittamiseen betonimyllyä, jonka sisusta oli maalattu siniseksi. Sisustan väriä oli irronnut useisiin eri paikkoihin.
http://www.hs.fi/ulkomaat/Kebabista+l%C3%B6ytynyt+ruuvi+paljasti+Ruotsalaispitseria+sekoitti+kastikkeita+betonimyllyll%C3%A4/a1364442236324 (http://www.hs.fi/ulkomaat/Kebabista+l%C3%B6ytynyt+ruuvi+paljasti+Ruotsalaispitseria+sekoitti+kastikkeita+betonimyllyll%C3%A4/a1364442236324)
Ja nyt kebabille. :facepalm:
QuoteOmistaja kertoi lehdelle, ettei ole ollut tietoinen kaikista säännöistä, joita ravintoloissa on noudatettava.
"Kun tarkastaja totesi, että betonimylly ei sovellu elintarvikkeiden sekoittamiseen, heitin sen heti pois ja ostin samana päivänä ruostumattomasta teräksestä valmistetun sekoittajan", omistaja kertoo.
Onkohan niitä muitakin sääntöjä mitä ravintolassa pitää noudattaa ja joista omistaja ei ole kuullutkaan. Kirjanpito voi olla yksi sellainen.
On ne ruotsalaiset hölmöjä. Mikä Sveneihin ja Petereihin on oikein mennyt?